Programma

Huttenweek 2021

Het thema van dit jaar is: Holland!
Het belooft weer een prachtige week te worden! Veel vertrouwde activiteiten, zoals de waterglijbaan, de huttenweek bingo en het vlaggen maken zullen deze week dan ook niet ontbreken. Maar ook is het ons gelukt om iets heel leuks te regelen voor de donderdag middag! We houden nog even geheim wat dat zal zijn!
Maandag 16 augustus 2021
8:30
Op deze dag word je verwacht op het huttenveld om je aan te melden bij een van de marktkramen. Neem je inschrijfbevestiging mee met je "deelnemersnummer"! let op dit is niet je groepsnummer. Tijdens je aanmelding ontvang je een naambandje en T-shirt. Het bandje houd je de hele week om en het T-shirt heb je natuurlijk ook zoveel mogelijk aan!
9:00
De Huttenweek zal officieel geopend worden de Burgemeester en er is een speciaal optreden!
9:15
Je kunt met een groepje kinderen van tevoren afspreken om een hut te maken of pas op het veld met andere kinderen hierover afspraken maken. Na de opening kun je met jouw groepje een plekje op het veld uitzoeken waar jullie hut zal komen te staan. Voor spijkers is gezorgd dus neem alleen gereedschap mee op te timmeren.
13:00
Je lunchpakket moet je zelf meenemen, maar de hele dag door is er bij de tent limonade voor jullie beschikbaar. Na de lunch zullen de eerste hutten al klaar zijn om er een verdieping op te zetten. Dit mag echter niet zomaar. Wij vinden veiligheid heel belangrijk en geven dit jaar dan ook weer bouwvergunningen af voor het bouwen van een 1e of 2e verdieping. Een bouwvergunning wordt afgegeven door de leiding na inspectie van de hut. Bij de tent kan je zien wie van de leiding de inspecties uitvoert en de vergunningen afgeeft.
17:00
Na een dag lekker timmeren is het weer tijd om naar huis te gaan.
Dinsdag 17 augustus 2021
9:00
Vandaag word je om 09.00 uur op het veld verwacht en gaan we met z’n allen lekker verder bouwen en timmeren. De hutten worden vandaag zo goed als afgemaakt.
13:00
Ook dit jaar zal de waterglijbaan niet ontbreken. Verder staan er nog meer leuke activiteiten gepland in de middag waarbij je nog weleens nat kan worden. Let op!: Handdoek, zwemkleding en waterschoenen zijn vandaag dus zeker een must! Het is heel belangrijk dat je ten alle tijden je schoenen aanhoud op het veld. Je schoenen gaan en mogen pas uit wanneer je bij de waterglijbaan bent. Ga je terug naar je hut dan doe je je schoenen weer aan!
17:00
Na deze gezellige en actieve middag is het tijd om naar huis te gaan.
Woensdag 18 augustus 2021
9:00
Bij Zwembad "de Zien"
Ook dit jaar hebben we weer leuke activiteiten gepland staan voor deze dag. We verzamelen om 9u bij zwembad `De Zien´. Kom op de fiets want we gaan ´s middags terug naar het huttenweek terrein. Neem je zwemspullen en handdoek mee. We gaan in groepjes terug naar het huttenweek terrein op de fiets. Hier zullen nog meer leuke activiteiten voor jullie klaarstaan. Ook wordt er een heerlijke lunch geregeld op het veld.
17:00
Na een gezellige dag weer tijd om naar huis te gaan.
Donderdag 19 augustus 2021
9:00
Deze dag beginnen we weer om 09.00 op het veld. Er zijn vandaag weer verschillende activiteiten te doen!
13:00
Ook na de lunch gaan de verschillende activiteiten gewoon door. Zorg dat je ook vandaag weer een handdoek, zwemkleding en waterschoenen mee hebt.
16:30
Het is de bedoeling dat je naar huis gaat om een hapje te eten, je voor te bereiden op een spectaculaire avond! De DJ heeft er in ieder geval al heel veel zin in!
19:00
Deze week sluiten de kinderen af met een bonte avond!
22:00
Helaas komt deze avond ook tot een eind. Uiterlijk 22:00 moeten de kinderen opgehaald worden door een ouder of verzorger. In verband met de coronamaatregelen is het dit jaar niet mogelijk om te blijven slapen in de hutten.
Vrijdag 20 augustus 2021
8:00
Per hut moet er om 8.00 uur een ouder aanwezig zijn om te helpen opruimen. Alles uit de hut wat niet van hout is, moet in de afvalbakken gedaan worden. Er zijn broodjes en koffie aanwezig voor de ouders die komen helpen. De hutten worden nu ook afgebroken, hierbij kunnen we vele handen gebruiken.
15:00
In de middag vanaf ongeveer 14:00 uur dient het veld weer schoongemaakt te worden. Ook hier geldt vele handen maken licht werk. We willen de ouders vragen om ons te komen helpen om het veld weer schoon op te leveren.
Tot slot:
Zorg dat je elke dag een lunchpakket meeneemt en voldoende extra drinken! Drie keer per dag wordt er gezorgd voor drinken. Neem ook zelf een blikje of doosje mee om de spijkers in op te bergen.
Neem ook zonnebrandcrème, een petje en/of regenkleding mee, afhankelijk van de weersvoorspellingen. Je bent immers de hele dag buiten. Neem op dinsdag t/m donderdag ook zwemkleding, een handdoek en waterschoenen mee voor de verschillende activiteiten.
De organisatie heeft weer enorm zijn best gedaan om jullie een leuke week te bezorgen. Er is een hoop gezellige voorbereiding aan vooraf gegaan. We hebben er allemaal heel erg veel zin in. Tot 16 augustus op het huttenweekterrein aan de Binnenkruierstraat!