Programma

Huttenweek 2021

Het thema van dit jaar is: Holland!
Het belooft weer een prachtige week te worden! Veel vertrouwde activiteiten, zoals de waterglijbaan, de huttenweek bingo en het vlaggen maken zullen deze week dan ook niet ontbreken. Maar ook is het ons gelukt om iets heel leuks te regelen voor de donderdag middag! We houden nog even geheim wat dat zal zijn!
Maandag 16 augustus 2021
8:30
Op deze dag word je verwacht op het huttenveld om je aan te melden bij een van de marktkramen. Neem je inschrijfbevestiging mee met je "deelnemersnummer"! let op dit is niet je groepsnummer. Tijdens je aanmelding ontvang je een naambandje en T-shirt. Het bandje houd je de hele week om en het T-shirt heb je natuurlijk ook zoveel mogelijk aan!
9:00
De Huttenweek zal officieel geopend worden de Burgemeester en er is een speciaal optreden!
9:15
Je kunt met een groepje kinderen van tevoren afspreken om een hut te maken of pas op het veld met andere kinderen hierover afspraken maken. Na de opening kun je met jouw groepje een plekje op het veld uitzoeken waar jullie hut zal komen te staan. Voor spijkers is gezorgd dus neem alleen gereedschap mee op te timmeren.
13:00
Je lunchpakket moet je zelf meenemen, maar de hele dag door is er bij de tent limonade voor jullie beschikbaar. Na de lunch zullen de eerste hutten al klaar zijn om er een verdieping op te zetten. Dit mag echter niet zomaar. Wij vinden veiligheid heel belangrijk en geven dit jaar dan ook weer bouwvergunningen af voor het bouwen van een 1e of 2e verdieping. Een bouwvergunning wordt afgegeven door de leiding na inspectie van de hut. Bij de tent kan je zien wie van de leiding de inspecties uitvoert en de vergunningen afgeeft.
17:00
Na een dag lekker timmeren is het weer tijd om naar huis te gaan.
Dinsdag 17 augustus 2021
9:00
Vandaag word je om 09.00 uur op het veld verwacht en gaan we met z’n allen lekker verder bouwen en timmeren. De hutten worden vandaag zo goed als afgemaakt, maar nog niet met zeilen afgedekt. Afhankelijk van het weer zal dit op donderdag gebeuren.
13:00
Ook dit jaar zal de waterglijbaan niet ontbreken. Verder staan er nog meer leuke activiteiten gepland in de middag waarbij je nog weleens nat kan worden. Let op!: Handdoek, zwemkleding en waterschoenen zijn vandaag dus zeker een must! Het is heel belangrijk dat je ten alle tijden je schoenen aanhoud op het veld. Je schoenen gaan en mogen pas uit wanneer je bij de waterglijbaan bent. Ga je terug naar je hut dan doe je je schoenen weer aan!
17:00
Na deze gezellige en actieve middag is het tijd om naar huis te gaan.
Woensdag 18 augustus 2021
9:00
Bij Zwembad "de Zien"
Ook dit jaar hebben we weer leuke activiteiten gepland staan voor deze dag. We verzamelen om 9u bij zwembad `De Zien´. Kom op de fiets want we gaan ´s middags terug naar het huttenweek terrein. Neem je zwemspullen en handdoek mee. We gaan in groepjes terug naar het huttenweek terrein op de fiets. Hier zullen nog meer leuke activiteiten voor jullie klaarstaan. Ook wordt er een heerlijke lunch geregeld op het veld.
17:00
Na een gezellige dag weer tijd om naar huis te gaan.
Donderdag 19 augustus 2021
9:00
Deze dag beginnen we weer om 09.00 op het veld. Het is de bedoeling dat jullie je hut vandaag helemaal waterdicht maken en hebben jullie de gelegenheid om je hut mooi te versieren en in te richten voor de kijkavond die vanavond is gepland. Zorg dat je deze ochtend die spullen van huis al meeneemt. Naast het pimpen van de hutten kunnen jullie ook nog aan verschillende andere activiteiten deelnemen.
13:00
Ook na de lunch gaan de verschillende activiteiten gewoon door. Zorg dat je ook vandaag weer een handdoek, zwemkleding en waterschoenen mee hebt.
16:30
Het is de bedoeling dat je naar huis gaat om een hapje te eten, je slaapspullen op te halen en je voor te bereiden op een spectaculaire avond die na de kijkavond helemaal zal losbasten!!! De DJ heeft er in ieder geval al heel veel zin in!
18:30
Vanaf 18.30 uur is er kijkavond voor de ouders en andere belangstellenden. (Dit is onder voorbehoud van de corona regels) De bezoekers worden gevraagd om punten te geven voor de hutten, dus zorg dat alles er piekfijn uitziet. Aan het einde van de avond worden alle punten geteld en wordt er een prijs uitgerekend aan het groepje "Beste Hutters van de week"! Koffie, thee, fris, koek en chips, is op veler verzoek weer verkrijgbaar.
20:00
Na de prijsuitreikingen gaat het avondprogramma van start, waar wij ook nog even niets over kunnen zeggen. Wel is het leuk voor de ouders en andere belangstellende om nog even te blijven. Na de onthulling zwaaien we de ouders en andere belangstellenden uit en gaan over tot een feest in de tent.
22:30
Als het weer het toelaat mag je na deze zinderende feestavond “slapen” in je hut, (ouders wel telefonisch bereikbaar blijven). Indien de weeromstandigheden e.e.a. niet toelaten wordt er, helaas, thuis geslapen.
Vrijdag 20 augustus 2021
7:00
Helaas is dit alweer de laatste dag. Na het ontbijt op het huttenweekterrein ga je jouw hut opruimen.
8:00
Per hut moet er om 8.00 uur een ouder aanwezig zijn om te helpen opruimen. Alles uit de hut wat niet van hout is, moet in de afvalbakken gedaan worden. Vanaf 8.30 wordt er gecontroleerd of je hut netjes is leeggehaald en opgeruimd en mag je naar huis. Het is fijn als je wordt opgehaald door een ouder om te helpen met het vervoeren van al je spullen.
14:00
In de middag vanaf ongeveer 14:00 uur dient het veld weer schoongemaakt te worden. Ook hier geldt vele handen maken licht werk. We willen de ouders vragen om ons te komen helpen om het veld weer schoon op te leveren.
Tot slot:
Zorg dat je elke dag een lunchpakket meeneemt en voldoende extra drinken! Drie keer per dag wordt er gezorgd voor drinken. Neem ook zelf een blikje of doosje mee om de spijkers in op te bergen.
Neem ook zonnebrandcrème, een petje en/of regenkleding mee, afhankelijk van de weersvoorspellingen. Je bent immers de hele dag buiten. Neem op dinsdag t/m donderdag ook zwemkleding, een handdoek en waterschoenen mee voor de verschillende activiteiten.
De organisatie heeft weer enorm zijn best gedaan om jullie een leuke week te bezorgen. Er is een hoop gezellige voorbereiding aan vooraf gegaan. We hebben er allemaal heel erg veel zin in. Tot 16 augustus op het huttenweekterrein aan de Binnenkruierstraat!