Programma

Programma Huttenweek 2017

Het thema van dit jaar is: Cowboys & Indianen
Ook dit jaar kun je de hele week door, gouden munten verdienen. De hut met de meeste munten krijgt donderdagavond een prijs uitgereikt. Tijdens de week wordt duidelijk gemaakt waarmee je precies die munten kunt verdienen.
Maandag 28 augustus 2017
8:30
Op deze dag word je verwacht op het huttenveld om je aan te melden bij een van de marktkramen. Neem je getekende inschrijfbevestiging mee! Tijdens je aanmelding ontvang je een naambandje en T-shirt. Het bandje houd je de hele week om en het T-shirt heb je natuurlijk ook zoveel mogelijk aan!
9:00
De Huttenweek zal officieel geopend worden de Burgemeester met een special guest.
9:15
Je kunt met een groepje kinderen van tevoren afspreken om een hut te maken of pas op het veld met andere kinderen hierover afspraken maken. Na de opening kun je met jouw groepje een plekje op het veld uitzoeken waar jullie hut zal komen te staan. Voor spijkers is gezorgd dus neem alleen gereedschap mee op te timmeren. De hutten worden vandaag nog niet met zeilen afgedekt. Afhankelijk van het weer zal dit op donderdag gebeuren.
13:00
Na lunchtijd zullen de eerste hutten al klaar zijn om er een verdieping op te zetten. Dit mag echter niet zomaar. Wij vinden veiligheid heel belangrijk en geven dit jaar dan ook weer bouwvergunningen af voor het bouwen van een 1e of 2e verdieping. Een bouwvergunning wordt afgegeven door de leiding na inspectie van de hut. Bij de tent kan je zien wie van de leiding de inspecties uitvoert en de vergunningen afgeeft.
17:00
Na een dag lekker timmeren is het weer tijd om naar huis te gaan.
Dinsdag 29 augustus 2017
9:00
Vandaag word je om 09.00 uur op het veld verwacht en gaan we met z’n allen lekker verder bouwen en timmeren. De hutten worden vandaag zo goed als afgemaakt.
13:00
In de middag zijn er leuke activiteiten georganiseerd. Let op; er zijn “natte spelen”. Handdoek, zwemkleding en waterschoenen zijn een must!
17:00
Met een gevulde buik naar huis.
Woensdag 30 augustus 2017
9:00
Ook dit jaar hebben we weer leuke activiteiten gepland staan voor deze dag. Wat we precies gaan doen is natuurlijk nog geheim. Wel kunnen we zeggen dat je om 9.00 verwacht op het Huttenweek terrein. Zorg ervoor dat je een lunchpakket mee hebt en voldoende te drinken.
16:30
Zitten de activiteiten erop en kan je voldaan naar huis vanaf de Molenhoek.
Donderdag 31 augustus 2017
9:00
Deze dag beginnen we weer om 09.00 op het veld. Het is de bedoeling dat jullie je hut vandaag helemaal waterdicht maken en hebben jullie de gelegenheid om je hut mooi te versieren en in te richten voor de kijkavond die vanavond is gepland. Zorg dat je deze ochtend die spullen van huis al meeneemt.
13:00
In de middag zullen er weer activiteiten georganiseerd zijn waar je aan mee mag doen.
16:30
Het is de bedoeling dat je naar huis gaat om een hapje te eten, je slaapspullen op te halen en om je eventueel voor te bereiden op een gezellige avond die na de kijkavond helemaal zal losbasten!!!
18:30
Vanaf 18.30 uur is er kijkavond voor de ouders en andere belangstellenden. De bezoekers worden gevraagd om punten te geven voor de hutten, dus zorg dat alles er piekfijn uitziet. Aan het einde van de avond worden alle punten geteld en wordt er een prijs uitgerekend aan het groepje met de mooiste hut! Koffie, thee, fris, koek en chips, is op veler verzoek weer verkrijgbaar.
20:00
Na de prijsuitreikingen gaat het avondprogramma van start. We zwaaien de ouders en andere belangstellenden uit en gaan over tot een feest in de tent. Wat er precies allemaal op het programma staat laten we nog even geheim, maar het beloofd een gezellige muzikale avond te worden.
22:30
Als het weer het toelaat mag je na deze zinderende feestavond “slapen” in je hut, (ouders wel telefonisch bereikbaar blijven). Indien de weeromstandigheden e.e.a. niet toelaten wordt er, helaas, thuis geslapen.
Vrijdag 1 september 2017
7:00
Helaas is dit alweer de laatste dag. Na het ontbijt op het huttenweekterrein ga je jouw hut opruimen.
8:00
Per hut moet er om 8.00 uur een ouder aanwezig zijn om te helpen opruimen. Vanaf 8.30 wordt er gecontroleerd of je hut netjes is leeggehaald en opgeruimd en mag je naar huis. Het is fijn als je wordt opgehaald door een ouder om te helpen met het vervoeren van al je spullen.
14:00
In de middag vanaf ongeveer 14:00 uur dient het veld weer schoongemaakt te worden. Ook hier geldt vele handen maken licht werk. We willen de ouders vragen om ons te komen helpen om het veld weer schoon op te leveren.
Tot slot:
Zorg dat je elke dag een lunchpakket meeneemt! Drie keer per dag wordt er gezorgd voor drinken.
Neem ook zonnebrandcrème, een petje en/of regenkleding mee, afhankelijk van de weersvoorspellingen. Je bent immers de hele dag buiten. Neem op dinsdag t/m donderdag ook zwemkleding, een handdoek en waterschoenen mee voor de verschillende activiteiten.
De organisatie heeft weer enorm zijn best gedaan om jullie een leuke week te bezorgen. Er is een hoop gezellige voorbereiding aan vooraf gegaan. We hebben er allemaal heel erg veel zin in. Tot 28 augustus op het huttenweekterrein aan de Binnenkruierstraat!