Huttenweek
Uitgeest

Informatie inschrijven

Voorinschrijving via de website huttenweek.nl

De voorinschrijving van de Huttenweek vindt plaats in maand mei via de site. Inschrijven kan per groep of individueel. Deelnemen aan de Huttenweek kan vanaf groep 5 t/m groep 8 van de basisschool en je dient woonachtig te zijn in Uitgeest.

Gegevens noodzakelijk bij de voorinschrijving: van de inschrijver (contactpersoon) naam, emailadres en telefoonnummer vervolgens van de groepsleden naam en telefoonnummer. In 2019 is voorinschrijving mogelijk van dinsdag 14 mei 9.00 uur tot 16 mei 22.00 uur.

 

Loting

In dezelfde of opvolgende week van de voorinschrijving wordt de uitslag van de loting bekend gemaakt op de site. In 2019 zal de uitslag van de loting op 17 mei 2019 worden gepubliceerd op de site van de huttenweek.

 

Definitieve inschrijving via de website huttenweek.nl

Na de loting volgt de definitieve inschrijving per individu door een ouder of verzorger via de website. Gegevens noodzakelijk bij definitieve inschrijving: deelnemersnummer hut (op te vragen bij contactpersoon voorinschrijving groep) daarnaast worden persoonsgegevens opgevraagd van de deelnemer en ouders/ voogd. Daarnaast wordt de optie geboden om veiligheidszooltjes aan te schaffen via gereduceerd tarief.

 

Betaling

Na de definitieve inschrijving dient het inschrijfgeld te worden voldaan bij de speeltuinvereniging op een nader te bepalen moment. Het inschrijfgeld kan uiteraard ook per groep worden voldaan om te voorkomen dat alle deelnemers zich individueel in het speelgebouw moeten melden. Het inschrijfgeld kan ook per PIN worden voldaan. Bij de betaling is het van belang dat je je deelnemersnummer meeneem en niet je groeps of hut nummer.

In 2019 zal de definitieve inschrijving plaatsvinden op dinsdag 28 mei 2019 van 19.30 tot 21.00 uur.
Let op: dit is een gewijzigde datum ivm Europese verkiezingen en beschikbaarheid van de locatie.

Huttenweek 2019
Schrijf je in!