Huttenweek
Uitgeest

Informatie inschrijven

Vanaf 14 juni 9:00 t/m 17 juni 22:00 zal de voorinschrijving geopend zijn. (Gesloten)

 

Voorinschrijving via de website huttenweek.nl

De voorinschrijving van de Huttenweek vindt plaats in maand mei via de site. Inschrijven kan per groep of individueel. Deelnemen aan de Huttenweek kan vanaf groep 5 t/m groep 8 van de basisschool en je dient woonachtig te zijn in Uitgeest.

Gegevens noodzakelijk bij de voorinschrijving: van de inschrijver (contactpersoon) naam, emailadres en telefoonnummer vervolgens van de groepsleden naam en telefoonnummer. In 2021 is voorinschrijving mogelijk van maandag 14 juni 9.00 uur t/m 17 juni 22.00 uur.

Loting

In dezelfde of opvolgende week van de voorinschrijving wordt de uitslag van de loting bekend gemaakt op de site. De uitslag van de loting zal uiterlijk op 26 juni 2021 worden gepubliceerd op de site van De Huttenweek.

Definitieve inschrijving via de website huttenweek.nl

Na de loting volgt de definitieve inschrijving per individu door een ouder of verzorger via de website. Dit kan van 1 juli t/m 9 juli. Gegevens noodzakelijk bij definitieve inschrijving: deelnemersnummer hut (op te vragen bij contactpersoon voorinschrijving groep) daarnaast worden persoonsgegevens opgevraagd van de deelnemer en ouders/ voogd. Daarnaast wordt de optie geboden om veiligheidszooltjes aan te schaffen via gereduceerd tarief.

Betaling

Na de definitieve inschrijving dient het inschrijfgeld te worden voldaan. Ivm Corona zal dit proces er ander uitzien dan in andere jaren. Hierover later meer.

Huttenweek 2021
Schrijf je in!