Definitief inschrijven als individu

Ben je na de voorinschrijving ingeloot? Maak dan snel je inschrijving definitief middels het formulier hieronder?

Inschrijven is alleen mogelijk via de website door onderstaand formulier in te vullen. Nadat alle gegevens ingevuld zijn, klik je op “Wij gaan mee doen!”. Je krijgt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving (Let op!! de bevestigingsmail kan in je spamfolder terecht komen).

Print de bevestigingsmail van je definitieve inschrijving uit en laat deze door je ouder/verzorger ondertekenen. Om je inschrijving te voltooien worden je ouder(s)/verzorger(s) aanstaande dinsdag 28 mei 2019 (Let op: dit is een gewijzigde datum ivm Europese verkiezingen en beschikbaarheid van de locatie) verwacht in de speeltuin om het inschrijfgeld van € 20,- te komen voldoen (je mag gerust mee hoor). Graag zoveel mogelijk per PIN betalen. Uiteraard kan het inschrijfgeld ook per groep worden voldaan om te voorkomen dat alle deelnemers zich individueel in het speelgebouw moeten melden.

Bij de definitieve inschrijving zijn ook de veiligheidszooltjes van veiligevoeten.nl te koop voor maar € 7,- per paar.

Om te zorgen dat niet iedereen tegelijk komt, graag de volgende tijdsindeling voor de groepen aanhouden.

De organisatie behoud het recht om een inschrijving te weigeren als niet aan de voorwaarden voldaan wordt.

Iedereen is vrij om zich nog bij een groep aan te sluiten voor het maken van een hut.

Schrijf je hier in

Inschrijfformulier Huttenweek 2019

(toegewezen bij voorinschrijving)

Geboortedatum*

Contactpersonen

Let op: Ten tijde van het huttenweek evenement dient er ALTIJD minimaal één van de contactpersonen telefonisch bereikbaar en in staat te zijn om naar het huttenweek terrein te komen indien dit nodig is.

1.

2.

Groep huidig schooljaar*
(ten tijde van inschrijving)

Gebruikt uw kind medicijnen of zijn er andere bijzonderheden?

ja nee
Wij willen graag weten om wat voor medicijnen het gaat, en/of er vanuit de organisatie hulp nodig is.

Graag toelichten in het opermkingenveld of aangeven dit met iemand van de leiding voor aanvang van de huttenweek te will bespreken.*

Wij bieden veiligheidszooltjes aan van veiligevoeten.nl tegen een gereduceerd tarief. Deze kunt u samen met de inschrijving afrekenen en meenemen in het speeltuingebouw. Wilt u hiervan gebruik maken?

ja nee
  • Ouder/verzorger ontvangt na definitieve inschrijving het weekprogramma en regelement
  • Ouder/verzorger verklaart akkoord te gaan met deelname op eigen risico
  • Tijdens het evenement worden foto’s gemaakt. Wij gaan er vanuit dat ouders/verzorgers geen bezwaar hebben tegen publicatie op onze website en social media van foto’s waar zijn/haar kind op voorkomt. Mocht er wel bezwaar zijn laat dit dan weten bij de leiding ten tijde van het evenement. Uiteraard kan altijd verzocht worden reeds gepubliceerde foto’s te verwijderen.

Ondertekening

Tot ziens!
Het Huttenweekteam